Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Szállítás és fizetés

  GLS Házhozszállítás (belföldön)   0 Ft-tól - 14.000 Ft-ig= 1890 Ft     14.000 Ft vásárlás felett INGYENES  
  GLS CsomagPont/Automata (belföldön)   0 Ft-tól - 14.000 Ft-ig= 1890 Ft   14.000 Ft vásárlás felett INGYENES  
  FOXPOST Csomagautomata (belföldön)   0 Ft-tól - 14.000 Ft-ig= 1190 Ft   14.000 Ft vásárlás felett INGYENES    
  MPL Csomagautomata, Posta Pont, Postán maradó kézbesítés    0 - 10 kg-ig = 1990 Ft   10-20 kg-ig = 2990 Ft   20 - 40 kg-ig = 5990 Ft 
  MPL Házhozszállítás   990 Ft       
  Utánvét kezelésének díja GLS és Foxpost esetén   550 Ft    
  Utánvét kezelésének díj MPL kiszállítási módok esetén   1590 Ft    
  Személyes átvétel   Ingyenes    
  Csomagszállítás külföldre   kereskedelem@deja-vu.hu    

A termékek átvételére és fizetésére az alábbi lehetőségek közül választhatsz.

GLS Futárszolgálat

A megrendelt áru kiszállítása a GLS General Logistics Systems Hungary Csomag-Logisztikai Kft-vel történik. Amennyiben rendelésedet délelőtt 9 óráig leadod, döntő többségében még aznap átadásra kerül csomagod a futárnak, melynek megtörténtéről emailben tájékoztatást küldünk neked. Az ezt követő 1-3 munkanap fogja a futár kézbesíteni neked a termékeket. A kézbesítési nap reggelén SMS-ben és emailben is értesítenek, hogy küldeményed fog érkezni. Ez az értesítés tartalmazza a futár telefonszámát is, akivel fel tudod venni a kapcsolatot ha valami nem várt esemény történne.

A csomagok kézbesítése munkanapokon 8:00 és 17:30 óra között történik. Érdemes olyan címre kérni a csomagot, ahol a kézbesítés napján, ebben az időtartamban tartózkodik valaki, aki át tudja venni a csomagot. Amennyiben a futár nem talál senkit a címen értesítést hagy a helyszínen az elérhetőségeivel, majd a következő munkanap ismét megpróbálja kézbesíteni a csomagot. Ha utánvéttel kérted a csomagod, csak készpénzzel tudod kiegyenlíteni a futárnak az ellenértéket.

Amennyiben azt követően, hogy a csomagot átadtuk a futárnak, bármilyen problémád, kérdésed merülne fel a kézbesítéssel kapcsolatban, itt találod a futárszolgálat elérhetőségeit: info@gls-hungary.com

Utánvétes készpénzfizetésnél az áru ellenértéke és az esetleges csomagolási díj az áru átvételekor fizetendő, bankkártyás fizetésnél ez rendeléskor történik.
Csak egy darab katalógus rendelése esetén a postaköltséget a megrendelő állja.

2., Csomagátvétel GLS CsomagPonton / Csomagutomatában

Csomagod átveheted a legközelebbi GLS csomagfelvételi ponton. Ez lehetséges az ország több mint 1000 GLS csomagfelvételi pontján. A GLS CsomagPont üzleteinek nagy része hosszú nyitvatartással áll az ügyfelek rendelkezésére, így munkaidő után, akár szombaton is kényelmesen átvehető a csomag. A kültéri automatákban 0-24 átvehetőek a csomagok. A bevásárlóközpontokba helyezett automatáknál nyitvatartási időben bármikor átveheted a megrendelt termékeidet. A feladott csomagokat gyorsan és biztonságban, a feladást követő 1-2 munkanapon belül kiszállítják. Délelőtt 11:00 óráig leadott rendelés még aznap feladásra kerül, 11:00 órát követően leadott rendeléseket másnap adjuk át a futárnak. Hétvégén leadott rendeléseket értelemszerűen hétfőn adjuk fel.

A GLS e-mailen és SMS-ben értesít, amikor a csomagod megérkezett a kiválasztott GLS CsomagPontba/Csomagautomatába. A csomagot az értesítést követő munkanaptól számítva 5 munkanapon belül (akadályoztatásod esetén a meghatalmazottad is) veheted át a csomagszámmal és érvényes személyi okmány bemutatásával.

Utánvétes fizetés esetén a GLS CsomagPonton készpénzzel és bankkártyával is fizethetsz. A GLS automatáknál csak bankkártyával tudsz fizetni.

GLS CsomagPont / Csomagautomata kereső: https://gls-group.eu/HU/hu/depo-csomagpont-kereses

3., Csomagátvétel FOXPOST Csomagautomatában

A FOXPOST egy egyszerű és időtakarékos csomagátvételi mód. A kültéri automatákban 0-24 átvehetőek a csomagok. A bevásárlóközpontokba helyezett automatáknál nyitvatartási időben bármikor átveheted a megrendelt termékeidet. Amint megérkezik a csomagod, a FOXPOST SMS-ben küld értesítőt és egy egyedi kódot, mellyel 3 napig átveheted a csomagod. Egy csomag súlya maximálisan 25 kg és maximum 60 x 36 x 62 cm nagyságú lehet. Miután a futár kivette a csomagot a feladási automatából, 1-3 munkanapon belül kiszállítják azt a célautomatához.

Utánvétes fizetés esetén a FOXPOST automatáknál csak bankkártyával tudsz fizetni.

FOXPOST Csomagautomata kereső: https://www.foxpost.hu/csomagautomatak

MPL Házhozszállítás/Csomagautomata/Posta Pont/Postán maradó szállítás

A megrendelt termékeket a Magyar Posta Zrt szállítja ki. Választhat házhozszállítást, MPL Csomagautomatát, Posta Pontot vagy Postán maradó kiszállítási módot.A csomagot megrendelés után 2 munkanapon belül, de legkésőbb 8 napon belül átadjuk a Magyar Posta Zrt.-nek.
A szállítási díj Magyarországon belül a Magyar Posta Zrt. mindenkor hatályos csomagszállítási díjszabásához igazodik, ami jelenleg:

-         Csomagautomatába, Posta Pontra vagy postára kézbesítve bruttó 990 Ft/db
-         Házhozszállítással 0-10 kg-ig bruttó 1990 Ft/db
-         Házhozszállítással 10-20 kg-ig bruttó 2990 Ft/db
-         Házhozszállítással 20-40 kg-ig 5990 Ft/db

A postára adás határidejéért tudunk felelősséget vállalni. A postára adást követően a Magyar Posta Zrt. a saját üzletszabályzata szerinti határidőn belül szállítja ki a küldeményt.
A csomagautomaták, Posta Pontok listáját és további információt itt találsz: https://www.posta.hu
Felhívjuk figyelmét, hogy az ingyenes szállításra vonatkozó szabályzatunk az MPL szállítási módjaira nem vonatkozik!
Az MPL szállítási módjainál csak utánvétes fizetést tudunk elfogadni, aminek a kezelési díja 1290 Ft.

Ingyenes személyes átvétel:

  • 8800 Nagykanizsa, Király utca 20.
  • 6000 Kecskemét, Petőfi Sándor utca 1.
  • 7622 Pécs, Bajcsy Zsilinszky utca 9 Forrás Üzletház
  • 7400 Kaposvár, Zárda utca 3.
  • 8000 Székesfehérvár, Távírda út 13.

Fizetési módok

SimplePay bankkártyás fizetés

Lehetőséged van a rendelés végösszegét online, bankkártyával fizetni a webáruház által igénybe vett SimplePay pénzügyi szolgáltató, biztonságos fizetési rendszerén keresztül. A Simple Online Fizetési Rendszert az OTP Mobil Kft. fejleszti és üzemelteti. Az OTP Mobil Kft. az OTP Csoport tagja.

A szolgáltatást igénybe vevő vásárlók online vásárlások esetében választhatják a Simple egyszerű és biztonságos fizetési megoldását. Ekkor a megszokott módon, a Simple felületén intézhetik fizetésüket.

A fizetés folyamata megegyezik a bankok hasonló szolgáltatása keretében kínált fizetési eljárással. A szolgáltatás alatt a felhasználó, így a kártyabirtokos biztonságát szem előtt tartva a Simple tranzakciókat folyamatosan figyeli, s nem várt események megelőzésében nyújt segítséget. 

MELYEK A TRANZAKCIÓ LÉPÉSEI? 

1.      A „Fizetés” gombra kattintva Ön átkerül a Simple fizetési oldalára, ahol a bankkártya adatai megadásával elindítja a tranzakciót.

2.      A kártyaadatok megadását követően kérjük, ellenőrizze az adatok helyességét.

3.      A tranzakció feldolgozása elindul a banki feldolgozó rendszerekben.

4.      A fizetéseredményéről Ön e-mail útján is értesítést kap, valamint a Simple rendszere visszairányítja a webáruház oldalára.

Bővebb információ: https://www.simple.hu/Fooldal

Barion bankkártyás fizetés

Lehetősége van a rendelés végösszegét online, bankkártyával fizetni a webáruház által igénybe vett pénzügyi szolgáltató, biztonságos fizetési rendszerén keresztül. Az online bankkártyás fizetések a Barion rendszerén keresztül valósulnak meg. A bankkártya adatok a kereskedőhöz nem jutnak el. A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt. a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.

Banki átutalás

A csomag ellenértékét banki átutalás útján is rendezheti. Ebben az esetben a rendelés végösszegét, a csomag összeállítása és kiszállítása előtt, előre kell átutalni a megadott bankszámlára. Kérjük, hogy az utalás "Közlemény/megjegyzés" rovatába írja bele a rendelésszámot és a megrendelő nevét, hogy beazonosíthassuk az utalást. Amint megérkezik hozzánk a csomag ellenértéke, email-ben értesítjük a további folyamatról. Az utaláshoz szükséges adatokat a megrendelést követően e-mailben küldjük!

Átutaláshoz szükséges adatok:

  • Kedvezményezett neve: Deja-Vu Dream Kft.
  • Kedvezményezett számlaszáma: 10700172-68617259-51200002
  • IBAN: HU84-1070-0172-6861-7259-5120-0002

Utánvétel

Amennyiben a rendelés végösszegét a csomag kézhezvételekor kívánod kiegyenlíteni, akkor válaszd az "Utánvétel" fizetési módot. GLS házhozszállítás illetve GLS csomagpont esetén lehetőség van készpénzzel vagy bankkártyával fizetni a csomag ellenértékét. A FOXPOST automatáknál illetve a GLS automatáknál csak bankkártyával tudsz fizetni.

Az utánvét kezelésének díja a GLS illetve Foxpost szállítási módjai esetén: 550 Ft.
Az MPL szállítási módjainál: 1590 Ft.

Az oldal tetejére