Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Hűségpontok és Kuponok

HŰSÉGPONT RENDSZER , KUPONOK

Kedves Látogatóink, Vásárlóink!

Szeretnénk jutalmazni vásárlásait, ezért bevezetjük hűségpont rendszerünk, mely keretében visszatérő vevőink vásárlásait hűségpontokkal jutalmazzuk.

A HŰSÉGPONT RENDSZER FELHASZNÁLÁSÁNAK FELTÉTELEI:

Ki veheti igénybe?

A hűségpontokat csak a https://dvnails.hu  oldalon regisztrált vevőknek tudunk jóváírni. Pontokat gyűjteni kizárólag internetes vásárlás során lehet, azaz Webshopban leadott futárszolgálattal küldött csomagok esetén. 

Hogyan gyűjtheti a pontjait?

Minden vásárláskor a termékek után pontokat írunk jóvá, amit már a következő alkalommal fel is használhat vagy folytathatja tovább a pontgyűjtést.
A szállítási költség után nem jár pont.

Meddig használhatja fel a pontokat?

A hűségpontokat fél évig, (180 nap) a rendelés napjától számítva folyamatosan gyűjtheti és felhasználhatja. Fél év után a fel nem használt pontok törlődnek.
A hűségpont vissza nem téríthető, át nem ruházható és készpénzre nem váltható.

A hűségpontok értéke:

Minden, nem akciós, termék után meghatározott pontot írunk jóvá, erről az adott termék oldalán kap tájékoztatást, 33.- forintonként 1 pont jár, 1 pont 1 Ft-ot ér.

Hűségpontok beváltása, jóváírása

Áruházunkban a hűségpontokat a rendszer automatikusan a regisztrált vásárló neve alá írja jóvá, miután a csomagot postáztuk, átvételre került a futár igazolása szerint. ( Tehát a pontok csak a rendelés állapotának Teljesített-re állítása után lesznek felhasználhatók). A vásárlások során a pontjai összeadódnak, amit részben vagy egészben, féléven belül bármikor felhasználhat. Pontjai egyenlegéről a BELÉPÉS – FIÓKOM menüpont alatt kap tájékoztatást.

A pontokat a PÉNZTÁRBAN a FIZETÉS alatt válthatja be. Előző vásárlásai alapján, a rendszer automatikusan felajánlja, hogy hány hűségpontot tud érvényesíteni. Írja be hány pontot kíván felhasználni és nyomjon a Beváltás gombra. Ezután a rendszer levonja a vásárlás összegéből a hűségpontoknak megfelelő értéket forintban. Abban az esetben, ha a megrendelt csomagját nem veszi át és az visszaküldésre kerül, 1500 pontját töröljük. Ez természetesen nem érvényes, ha a webáruháznak róható fel valamely hiányosság.

Dupla hűségpont

Mindezek mellett a vásárlás után Crystal Nails hűségpontjait is felírjuk, csak a megrendeléskor a megjegyzésben tüntesse fel CN kártyaszámát, amennyiben ez elmarad maximum egy hétig van alkalmunk pótolni. CN pontjait is beválthatja, a terméket a lehető leghamarabb, rendeléséhez csatoljuk. 

KUPONOK

Bizonyos időközönként és alkalmakkor, kedvezmény kuponokat küldünk regisztrált vásárlóinknak, tovább jutalmazva hűségüket. A kuponokat a fizetés oldalon lehet beváltani, a beváltás gomb megnyomása után a kedvezménnyel csökkentett végösszeg jelenik meg. Akciós termékből nem von további kedvezményt, a kedvezmények nem összevonhatóak. Hírleveles kuponunk 7000.- forinttól beváltható.

Legyen Ön is regisztrált vásárlónk, és éljen a hűségpont kedvezményével!

Kellemes pontgyűjtést kívánunk!

Üdvözlettel:

Deja Vu Magyarország webáruház csapata

Az oldal tetejére