Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Nyerd Vissza Vásárlásod Értékét Játékszabály - Üzlet nyitó rendezvény

Nyerd Vissza Vásárlásod Értékét Játékszabály - Üzlet nyitó rendezvény

Üzletnyitó rendezvény NYEREMÉNYJÁTÉK - Nyerd vissza vásárlásod értékét!

Részvétel feltételei: Amennyiben az Üzletnyitó rendezvényen 2024.06.08-án Székesfehérváron (Vörösmarty tér 1.) a Crystal Nails szaküzletünkben vásárolsz, illetve 2024.06.08. és 06.09. között www.dvnails.hu webshopunkról rendelsz visszanyerheted vásárlásod összegét ajándékutalvány formájában, melyet a Deja Vu Dream Kft bármely kereskedelmi helyszínén illetve a webshopon levásárolhatsz.

Vásárolj minél nagyobb értékben, annál többet nyerhetsz!

- Amennyiben a rendezvény helyszínén vásárolsz: Akár több szelvénnyel részt vehetsz a játékban, így növeled esélyeidet, de csak 1 szerencsés nyertes lesz, aki 1 db vásárlásának az összegét nyeri vissza. Töltsd ki pontosan és dobd be a dobozba a Nyereményszelvényt, Kollégáink segíteni fognak! Őrizd meg a blokkod vagy számládat! 16:00 óráig bedobott szelvényeid vesznek részt a játékban, ezután sorsolunk a rendezvény zárásaként. TE VAGY A SZERENCSÉS NYERTES, ha a nyereményszelvényedet kihúzzuk és ott a helyszínen blokkoddal vagy számláddal igazolod azt. Az ajándékutalványt bármely Deja Vu Dream Kft kereskedelmi helyszínén levásárolhatod (Székesfehérvár, Pécs, Kaposvár, Nagykanizsa, Kecskemét). Aki nem tud napközben velünk maradni, Őt is visszavárjuk a soroslára, mert csak a jelenlévők lesznek játékban! Érdemes velünk játszani, mert a fődíj mellett több ajándékcsomagot is kisorsolunk!

- Amennyiben dvnails.hu webshopunkon keresztül vásárolsz: Ha 06.08. 8:00 órától 06.09. 23:59 óráig rendelsz automatikusan bekerülsz a játékban résztvevők közé. Több vásárlással növelheted az esélyeidet, de csak 1 szerencsés nyertes lesz, aki 1 db vásárlásának az összegét nyeri vissza egy kupon formájában, melyet dvnails.hu webshopunkon használhat fel. Most érdemes nagyobb összegben vásárolni! SORSOLÁS: 2024.06.10. Deja Vu Magyarország Facebook oldalán - https://www.facebook.com/dejavumagyarorszag

A játékban való részvétellel a játék szabályait elfogadod.

Tarts velünk, vásárolj, játssz és NYERJ!

Szeretettel várunk!
Crystal Nails Deja Vu Csapata

Az oldal tetejére