Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

Nyerd Vissza Vásárlásod Értékét Játékszabály - 2021 Tél Körömhajó Extra

Nyerd Vissza Vásárlásod Értékét Játékszabály - 2021 Tél Körömhajó Extra

2021 TÉL KÖRMÖSNAP NYEREMÉNYJÁTÉK - Nyerd vissza vásárlásod értékét ❗

Részvétel feltételei:

Amennyiben a Crystal Nails Téli Körmösnap Extra rendezvényen 2021.11.06 - án Székesfehérváron és Pécsen a Crystal Nails Szaküzletünkben a Körmösnap helyszínén vásárolsz, illetve 2021.11.06-tól 2021.11.07-ig www.dvnails.hu webshopunkról rendelsz visszanyerheted vásárlásod összegét ajándékutalvány formájában, melyet a Deja Vu Dream Kft bármely kereskedelmi helyszínén illetve a webshopon levásárolhatsz.

Vásárolj minél nagyobb értékben, annál többet nyerhetsz!

◾️Amennyiben a rendezvény helyszínén vásárolsz: Akár több szelvénnyel részt vehetsz a játékban, így növeled esélyeidet, de csak 1 szerencsés nyertes lesz, aki 1 db vásárlásának az összegét nyeri vissza. Töltsd ki pontosan és dobd be az urnába a Nyereményszelvényt, Kollégáink segíteni fognak! Őrizd meg a blokkod vagy számládat! 16 óráig bedobott szelvényeid vesznek részt a játékban, ezután sorsolunk a rendezvény zárásaként.

TE VAGY A SZERENCSÉS NYERTES, ha a nyereményszelvényedet kihúzzuk és ott a helyszínen blokkoddal vagy számláddal igazolod azt. Az ajándékutalványt bármely Deja Vu Dream Kft kereskedelmi helyszínén levásárolhatod (Székesfehérvár, Pécs, Kaposvár, Nagykanizsa, Kecskemét).

Aki nem tud napközben velünk maradni, Őt is visszavárjuk a soroslára, mert csak a jelenlévők lesznek játékban.

◾️Amennyiben dvnails.hu webshopunkon keresztül vásárolsz: Ha 11.06. 0:00 órától 11.07. 24:00 óráig rendelsz automatikusan bekerülsz a játékban résztvevők közé. Több vásárlással növelheted az esélyeidet, de csak 1 szerencsés nyertes lesz, aki 1 db vásárlásának az összegét nyeri vissza egy kupon formájában, melyet dvnails.hu webshopunkon használhat fel. Most érdemes nagyobb összegben vásárolni! SORSOLÁS: 2021.11.08. 16:00 óra Deja Vu Magyarország Facebook oldalán - https://www.facebook.com/dejavumagyarorszag

A játékban való részvétellel a játék szabályait elfogadod.

Tarts velünk, vásárolj, játssz és NYERJ!

Szeretettel várunk ❤️

Crystal Nails Deja Vu Csapata

Keresés